جدايي خوابگاهها از دانشگاهها
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
جدايي خوابگاهها از دانشگاهها
نوشته شده در دو شنبه 18 بهمن 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
معاون مالي، اداري و مديريت منابع وزارت علوم گفت: يکي از مشکلات دانشگاهها به نحوه ارائه خدمات از جمله خدمات دانشجويي بر مي گردد که بر اين اساس با تشکيل کميته تجميع و نظارت کامل دانشگاهها مقرر است در طول برنامه پنجم با اختصاص وامهاي 4 درصدي بخش خوابگاهها از دانشگاهها جدا شود.

به گزارش مهر، دکتر علي اکبر متکان در جلسه شوراي دانشگاه تبريز با اشاره به توليد مقالات ISI در کشور تاکيد کرد: توليد مقالات ISI نمي تواند همه نيازهاي کشور را تامين کند. بسياري از اين مقالات که از سوي اساتيد کشور ما تهيه مي شود در کشور کاربردي نداشته و اين نتايج و زحمات قابل تقدير در خدمت ساير کشورها قرار مي گيرد بدون آنکه هزينه اي براي آن صرف کرده باشند.

وي در ارتباط با اهميت توسعه متوازن دانشگاهها گفت: زماني در دانشگاهها شاهد توسعه خواهيم بود که اين توسعه، متوازن بوده و رشد صورت گرفته در همه بخش ها به لحاظ کمي و کيفي يکسان باشد.

متکان با بيان اينکه در کنار توسعه دانشگاهها، خروجي هاي مراکز علمي کشور نيز از اهميت ويژه برخوردار است اظهار داشت: فارغ التحصيلان دانشگاهي بايد در جهت ارتباط با نيازهاي جامعه تربيت شوند و اگر خروجي دانشگاه ها افراد متخصصي باشند اما نتوانند به درستي نياز کشور را رفع کنند، نقص بزرگي قلمداد مي شود که بايد به اين موضوع توجه ويژه شود.

معاون مالي، اداري و مديريت منابع وزارت علوم، ضمن اشاره به برنامه ريزي هاي صورت گرفته در توسعه آموزش عالي کشور افزود: هم اکنون تعداد دانشجويان کارشناسي ارشد کشور از 20 هزار دانشجو در سال 84 به 55 هزار نفر و همچنين تعداد دانشجويان دوره دکتري از 4 هزار نفر به بيش از 20 هزار دانشجو رسيده است.

وي با بيان اينکه در اواخر دهه هاي 70 و 80 بسياري از جوانان ما براي تحصيل به خارج از کشور آن هم به دانشگاههاي با کيفيت پايين مي رفتند خاطرنشان کرد: هم اکنون با توسعه آموزش عالي در دوره هاي تحصيلات تکميلي در کشور شاهد هستيم که روند اين حرکت تغيير پيدا کرده است.

متکان با تاکيد بر اينکه فعاليتهاي پژوهشي در دانشگاهها بايد در جهت رفع مشکلي از مسائل جامعه انجام پذيرند، گفت: در صورتي که چنين نگاهي بر فعاليتهاي پژوهشي حکمفرما نباشد، سرمايه گذاري هاي ما در اين بخش سودي نخواهد داشت.

وي کاربردي شدن پژوهش هاي دوره هاي تحصيلات تکميلي را در دانشگاهها از ضروريات خواند و گفت: در کنار اين موضوع بايد بسترسازي هاي لازم براي فعاليت هاي پژوهشي نيز در دانشگاهها فراهم شود که خوشبختانه يکي از سياستهاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در اين راستا بوده است.

معاون وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به بحث آمايش سرزمين، آن را يک موضوع اساسي خواند و گفت: ضرورت دارد توسعه آموزش عالي در استانها و کشور بر اساس اين برنامه صورت گيرد اما بايد براي دانشگاههاي مادر و برتر شرايط ويژه اي را در نظر داشت.

متکان با اشاره به برنامه پنجم توسعه کشور و تغيير نگرش نسبت به برخي فعاليتهاي دانشگاهها گفت: يکي از مشکلات دانشگاهها بدون آنکه نقشي در بحث آموزش و پژوهش آنها داشته باشد به نحوه ارائه خدمات از جمله خدمات دانشجويي بر مي گردد که بر اين اساس با تشکيل کميته تجميع و نظارت کامل دانشگاهها مقرر است در طول برنامه پنجم با اختصاص وامهاي 4 درصدي بخش خوابگاهها از دانشگاهها جدا شود.

دکتر متکان با تاکيد بر گراميداشت ايام دهه فجر اظهار داشت: در اين ايام بايد ياد حضرت امام (ره)، شهداي انقلاب اسلامي و تمامي آنهايي را که سبب سربلندي و عزت و توسعه ايران اسلامي شدند را گرامي داشته و بر ادامه راه آنان تاکيدي دوباره کنيم.

وي با اشاره به تحولات اخير در کشورهاي اسلامي، رهنمودهاي مقام معظم رهبري را در اين زمينه يادآور شد و گفت: خوشبختانه مقام معظم رهبري چندي قبل بحث خاورميانه اسلامي را مطرح کردند که اينک اين تئوري در چندين کشور اسلامي از جمله مصر، اردن، تونس و يمن شکل عملي به خود گرفته و جاي بسي خوشحالي است که در آستانه ورود انقلاب اسلامي به سي و دومين سالگرد پيروزي خود شاهد بيداري مردم مسلمان هستيم.



www.mahdipc.tk http://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.comhttp://www.tak-20.com
سایت خدماتی تک بیست



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: